Трябва да усешташ педала среща ли съпративлението на вилката или работи само на празен ход, ако има кой да ти помага да гледа и хода на самата вилка. Пробвай и с една щанга да я натиснеш още повече след като педала е до долу и виж тогава ще включва ли скорост
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем педал съединител!!!
Collapse
X
-
Аз съм готов Значи комбинацията от много варианти доведе до резултат А именно Първо пробвах обезвъздушаване на самотек от долния цилиндър После обезвъздушаване чрез помпене на педала и натискане После пак малко на самотек но след това както е отворена пробката сериозно надуване в казанчето Редуването на тези варианти един преди обяд доведе най-накрая до резултатALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Хехе колеги да ви се похваля днес към 14ч.обезвъзд.успешно съединителя както каза колегатаот пробката на цилиндърчето за около 10 мин. и я пробвах от тук София до Троян и се държа перфектно,за сега: Устройство:благодаря за помощта
Comment
-
Така значи какво ми се случи на мен,наистина къде беше казал колегата ми беше излезнал щифта от ухото на помпата там стои една гумичка която беше скъсана и където никъде не може да се намери освен с нова помпа!пробвах да сложа друга подобнано докато я слагах излезе рамото на помпата,която наистина е навряна на...... си!единият болт който е зад помпата е много тегав,като махнете помпата оставете да си изтече течността както каза колегата!в моят случай имаше една зегерка която беше хвръкнала и си я сложих и после завих помпата и така!Обезвъздъшаването стана много бързо и лесно,не развивайте никакви пробки и тръбички по помпата(все пак е тегаво меястото отдолу),значи стягате всичко,отваряте капака на двигателяна втората помпа която до скоростите тя се вижда отгоре като отворите е вдясно има малка обезвъздушителна пъпка!Така,значи един помпи педала 7,8 пъти и спира като държи педала натиснат като спре,другият разхлабва клапана за обезвъздушаване,започва да излиза въздух и спирачна течност и след като намалее налягането пак се стяга и другият на педала пак напомпва и така докато не започне да излиза само спирачна течност без въздух!един съвет измийте след това всичко обстойно с вода защото разбрах че спирачната течност разяждала все що е гума около обезвъздушаването и вътре под волана!Това е от мен радвам се ако съм бил полезен с нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от StefkoDan Покажи съобщениеТака значи какво ми се случи на мен,наистина къде беше казал колегата ми беше излезнал щифта от ухото на помпата там стои една гумичка която беше скъсана и където никъде не може да се намери освен с нова помпа!пробвах да сложа друга подобнано докато я слагах излезе рамото на помпата,която наистина е навряна на...... си!единият болт който е зад помпата е много тегав,като махнете помпата оставете да си изтече течността както каза колегата!в моят случай имаше една зегерка която беше хвръкнала и си я сложих и после завих помпата и така!Обезвъздъшаването стана много бързо и лесно,не развивайте никакви пробки и тръбички по помпата(все пак е тегаво меястото отдолу),значи стягате всичко,отваряте капака на двигателяна втората помпа която до скоростите тя се вижда отгоре като отворите е вдясно има малка обезвъздушителна пъпка!Така,значи един помпи педала 7,8 пъти и спира като държи педала натиснат като спре,другият разхлабва клапана за обезвъздушаване,започва да излиза въздух и спирачна течност и след като намалее налягането пак се стяга и другият на педала пак напомпва и така докато не започне да излиза само спирачна течност без въздух!един съвет измийте след това всичко обстойно с вода защото разбрах че спирачната течност разяждала все що е гума около обезвъздушаването и вътре под волана!Това е от мен радвам се ако съм бил полезен с нещо166 2.4JTD-00г.
Comment
-
Здравейте колеги,
От скоро каръм една 156 2.0 тс. От 1-2 дни имам проблем с педала на съединителя - не се връща хубаво нагоре остава свободен ход. Оказа се, че въпросната гумичка на ухото на щангата се е позакъсала и бяга на дясно от където се полуава още малко луфт. Като цяло нещо не работи много добре и има малко проблеми с включването на скоростите по някога. заради това, че не се връща като, че ли не му достига ход. възможно ли е проблема да е само от тази скъсана гумичка на ухото н
а щангата или си е проблем с помпите и налягнето?
Благодаря предварителн!sigpicAlfa Romeo 156 2.0 TS 1999г.
Comment
-
Първоначално публикувано от StefkoDan Покажи съобщениеТака значи какво ми се случи на мен,наистина къде беше казал колегата ми беше излезнал щифта от ухото на помпата там стои една гумичка която беше скъсана и където никъде не може да се намери освен с нова помпа!пробвах да сложа друга подобнано докато я слагах излезе рамото на помпата,която наистина е навряна на...... си!единият болт който е зад помпата е много тегав,като махнете помпата оставете да си изтече течността както каза колегата!в моят случай имаше една зегерка която беше хвръкнала и си я сложих и после завих помпата и така!Обезвъздъшаването стана много бързо и лесно,не развивайте никакви пробки и тръбички по помпата(все пак е тегаво меястото отдолу),значи стягате всичко,отваряте капака на двигателяна втората помпа която до скоростите тя се вижда отгоре като отворите е вдясно има малка обезвъздушителна пъпка!Така,значи един помпи педала 7,8 пъти и спира като държи педала натиснат като спре,другият разхлабва клапана за обезвъздушаване,започва да излиза въздух и спирачна течност и след като намалее налягането пак се стяга и другият на педала пак напомпва и така докато не започне да излиза само спирачна течност без въздух!един съвет измийте след това всичко обстойно с вода защото разбрах че спирачната течност разяждала все що е гума около обезвъздушаването и вътре под волана!Това е от мен радвам се ако съм бил полезен с нещоLast edited by trop4i; d.m.y г., 21:03.166 2.4JTD-00г.
Comment
-
Първоначално публикувано от pakumba Покажи съобщениегумичката може да се замени с подходящ маркуч, аз така съм направил и вече 20-тина хилки няма грижа. За една умряла гумичка нова помпа...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Мерси колеги!
При мен се оказа, че е счупена пружината на педала, оправихме го.
Ухото на вилката на помпата обаче си остава все още разбита..Сега едвам щифта го крепи да не изхвръкне. По-принцип тази помпа е сменявана, оригиналната е в мен при нея пък е счупена пружината на буталото. Сега мисля от старта само вилката да взема и да я сложа на тази която си е на колата, щото там ухото си е здраво и въобще е много по -добре капсуловано, но не знам дали ще съвпадне....
Ако не..нова. Не ми се занимава с шайби, гуми да подлагам да стягам...само загуба на време ще е...Last edited by Penkov; d.m.y г., 21:41.sigpicAlfa Romeo 156 2.0 TS 1999г.
Comment
-
Да не отварям нова тема, днес забелязах една локвичка спирачна течност под колата. Съединителя си работи нормално, връща се и е доста твърд. Та на въпроса, бензинките от 98 до 2000-та със лагер помпа ли са или с работен цилиндър? Че започнах да се вкарвам в някакви филми...
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеДа не отварям нова тема, днес забелязах една локвичка спирачна течност под колата. Съединителя си работи нормално, връща се и е доста твърд. Та на въпроса, бензинките от 98 до 2000-та със лагер помпа ли са или с работен цилиндър? Че започнах да се вкарвам в някакви филми...
Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:50.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеДа не отварям нова тема, днес забелязах една локвичка спирачна течност под колата. Съединителя си работи нормално, връща се и е доста твърд. Та на въпроса, бензинките от 98 до 2000-та със лагер помпа ли са или с работен цилиндър? Че започнах да се вкарвам в някакви филми...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеБлагодаря колеги, прилагам снимка на кучия син. Като се натисне педала шурти яко от гумата.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment